F.A.

Vaig començar a venir al Doctor Umbert perquè patia una al.lopècia areata i un desequilibri important per culpa de l’estrès que em provocava la feina.

A través del tractament a l’institut i totes les tasques per recuperar l’equilibri, al cap de pocs mesos vaig recuperar pràcticament tot el cabell del cap. La natació va resultar clau per a mi, no només perquè havia recuperat el cabell, sinó perquè molt més tranquil i millor, en general.

A més a més, per circumstàncies que em van fer aturar temporalment aquests mètodes d’equilibri –vaig patir un accident de moto- comprovava que perdia part del progrés que havia aconseguit, i que no tornaria a millorar fins que no vaig reprendre la natació.

ANTES

DESPUÉS

Debido a la situación actual, para evitar acumulaciones de pacientes en un mismo espacio, hemos creído oportuno dividir nuestras visitas en dos espacios diferentes.

Los pacientes del Dr.Ignacio  Umbert, de dermatología y medicina personalizada, y del Dr. Javier Santos, medicina digestiva,  se visitarán en la 4ª planta de la Clínica Corachán ( entrada por plaza Manuel Corachan-4).

Los pacientes del equipo del Dr. Umbert , Dra. Carmen Sastre y Dr. Carlos Sarmiento, se visitarán  en el centro de Can Rabia-17 , a 350m. de la Clínica Corachán (click aquí para ver mapa)al igual que el Dr. Soler (a excepción de los viernes).

En ambos centros  contamos con todas las medidas de higiene y seguridad para garantizar la salud y el bienestar tanto de nuestros pacientes como de nuestro personal.

¡Llámanos!
Cómo llegar