Teresa P.

Fa poc temps vaig conèixer en el Dr. Humbert perquè tenia problemas de pell i me’l va recomanar una amiga. A la primera visita la meva sorpresa va ser que, sense explicar-li res, em va dir que els meus problemas eren de la esquena, (el que es cert, inclús he patit una intervenció quirúrgica a la columna) Li vaig portar la ressonància que tenia, hem va manar mes proves i finalment m’ha dirigit a un grup de professionals del seu equip o que col.laboren amb ell i en poc temps ha disminuït el dolor que tenia i ha millorat la meva qualitat de vida, i el que es mes sorprenent, tot això ha ha aconseguit amb productes i tractaments naturals, sense prendre cap medicament, el que vol dir que no tinc cap efecte secundari, tema que per mi es important donat que en el passat he patit molts efectes secundaris de medicaments que m’han receptat.

Es fantàstic trovar un metge que et mira com a persona amb la globalitat dels problemas del teu cos i no es limita a la seva especialitat.

Moltes gracies Dr. Humbert i li demano que continuï ajudant a les persones com m’ha ajudat a mi.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Debido a la situación actual, para evitar acumulaciones de pacientes en un mismo espacio, hemos creído oportuno dividir nuestras visitas en dos espacios diferentes.

Los pacientes del Dr.Ignacio  Umbert, de dermatología y medicina personalizada, y del Dr. Javier Santos, medicina digestiva,  se visitarán en la 4ª planta de la Clínica Corachán ( entrada por plaza Manuel Corachan-4).

Los pacientes del equipo del Dr. Umbert , Dra. Carmen Sastre y Dr. Carlos Sarmiento, se visitarán  en el centro de Can Rabia-17 , a 350m. de la Clínica Corachán (click aquí para ver mapa)al igual que el Dr. Soler (a excepción de los viernes).

En ambos centros  contamos con todas las medidas de higiene y seguridad para garantizar la salud y el bienestar tanto de nuestros pacientes como de nuestro personal.

¡Llámanos!
Cómo llegar