Miquel i M. Teresa

DR. Ignacio Umbert…Veritablement un miracle. El nostre fill te 14 anys i desde els 2 o 3 anys que te pell atopica. Tret dels mesos d’estiu, tots els altres mesos se’ls pasava rascant-se nit i dia fent-se ferides que acabaven sagnant. Com us podeu imaginar era un suplici per a tots. Hem anat a consultes de metges que ni tant sols podries anomenar metges, metges que mai haguessis imaginat que hi aniries….ho hem recorregut tot sense èxit. El meu germa despres de ser tractat amb exit de la seva dolència, ens el va recomanar. Vam anar a la seva consulta un dimarts per la tarda i al vespre vam fer-li el tractament indicat per el doctor. Desde aquell dimarts que no s’ha tornat a gratar i te una pell com mai l’havia tingut!!!!Aixo no te preu!!!
Si que es cert que no es un tractament barat pero veiem que li ha fet un estudi de tot ( sang, femtes, mucosa, endiometria….)i que tenim dades del nostre fill molt importants i que gracies al DR. Umbert no les hauriem sabut mai.
Els resultats son inmediats…..amb medicaments no agresius, amb esport, amb confiança i altres terapies que donen resultats.
Cal dir tambe que els profesionals que te en el seu equip son autentics profesionals i persones alhora.
Moltes Gracies.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Debido a la situación actual, para evitar acumulaciones de pacientes en un mismo espacio, hemos creído oportuno dividir nuestras visitas en dos espacios diferentes.

Los pacientes del Dr.Ignacio  Umbert, de dermatología y medicina personalizada, y del Dr. Javier Santos, medicina digestiva,  se visitarán en la 4ª planta de la Clínica Corachán ( entrada por plaza Manuel Corachan-4).

Los pacientes del equipo del Dr. Umbert , Dra. Carmen Sastre y Dr. Carlos Sarmiento, se visitarán  en el centro de Can Rabia-17 , a 350m. de la Clínica Corachán (click aquí para ver mapa)al igual que el Dr. Soler (a excepción de los viernes).

En ambos centros  contamos con todas las medidas de higiene y seguridad para garantizar la salud y el bienestar tanto de nuestros pacientes como de nuestro personal.

¡Llámanos!
Cómo llegar