Maria Teresa

La pell és el mirall del cos… és ben cert!!
La meva experiència amb el Dr. Ignasi Umbert és extraordinària!
Desprès de visitar diferents dermatòlegs que no em van saber tractar el meu problema que arrossegava des del 2006 (vermellós a la cara, al coll i als braços, la persistència i la virulència d’aquests, em va generar molts nervis i un estres afegit important).
Fa 7 mesos vaig anar a la consulta del Dr. Ignasi Umbert. La seva opinió immediata va ésser de que podria tenir una inflamació neurogènica que em venia de dins i em va dir de fer una sèrie d’anàlisis molt exhaustius per tenir un diagnòstic exacte.
Des del primer moment em va dir que per corregir aquesta inflamació havia de tenir en compte tres elements clau: Esport, Nutrició i Meditació.
Durant aquests mesos de tractament he après molt, he passat per diferents metges ; nutricionista, digestòleg, quiropràctica i meditació.
Malgrat la complexitat de la informació que he tingut que assimilar durant aquests mesos, el Dr. Umbert i el seu equip, m’ha ajudat a entendre el perquè de les coses i com és relacionen entre elles (com vincular un mal a les cervicals, un desequilibri de la flora intestinal, un increment del cortisol, etc.). Coneixement + esforç = resultats).
M’ha costat un gran esforç tan amb diners com amb temps ja que el meu lloc de residència està a 200 km de Barcelona….però la medicina integrada val la pena. Tal com diu el Dr. Umbert he invertit en salut i això no té preu!!
El resultat actual és que ja no tinc aquestes vermellós, els meus dolors de les cervicals han desaparegut, la meva flora intestinal s’ha recuperat i he guanyat en qualitat de vida, els resultats son molt satisfactoris.
Paral·lelament, el Dr. Umbert m’ha receptat unes cremes específiques que m’estan ajudant a millorar l’estat de la meva pell.
Ara només em cal fer el seguiment corresponent.
Moltes gràcies Dr. Umbert !!!

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Debido a la situación actual, para evitar acumulaciones de pacientes en un mismo espacio, hemos creído oportuno dividir nuestras visitas en dos espacios diferentes.

Los pacientes del Dr.Ignacio  Umbert, de dermatología y medicina personalizada, y del Dr. Javier Santos, medicina digestiva,  se visitarán en la 4ª planta de la Clínica Corachán ( entrada por plaza Manuel Corachan-4).

Los pacientes del equipo del Dr. Umbert , Dra. Carmen Sastre y Dr. Carlos Sarmiento, se visitarán  en el centro de Can Rabia-17 , a 350m. de la Clínica Corachán (click aquí para ver mapa)al igual que el Dr. Soler (a excepción de los viernes).

En ambos centros  contamos con todas las medidas de higiene y seguridad para garantizar la salud y el bienestar tanto de nuestros pacientes como de nuestro personal.

¡Llámanos!
Cómo llegar