Dolors CT

Vaig acudir al doctor Umbert degut a una urticària una mica severa que em va sortir ara fa 8 mesos. Enlloc de donar-me una pomada com altres metges han fet en el passat, la seva estratègia ha estat molt diferent. Primer de tot concienciar-me de que hi ha alguna cosa en el meu cos que no funciona prou bé i per això m’està avisant a travès de la urticària. Segon fer-me proves exhaustives per detectar les causes del problema i solucionar-lo, evitant així malalties més greus en el futur. I tercer, amb els resultats de les proves, fer els tractaments adients, la majoria dels quals sense fàrmacs químics. Vull remarcar que el procès curatiu ha abarcat diferents àmbits de la salut incloent l’alimentació i la qualitat de vida, als que jo no els hi donava la importància que tenen. En fi, que ara m’estic cuidant més amb lo que a banda de comprovar que la urticària m’aparéix esporàdicament (esperant que desparegui), he notat millora en altres aspectes de la meva vida. Gràcies per tot!

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Debido a la situación actual, para evitar acumulaciones de pacientes en un mismo espacio, hemos creído oportuno dividir nuestras visitas en dos espacios diferentes.

Los pacientes del Dr.Ignacio  Umbert, de dermatología y medicina personalizada, y del Dr. Javier Santos, medicina digestiva,  se visitarán en la 4ª planta de la Clínica Corachán ( entrada por plaza Manuel Corachan-4).

Los pacientes del equipo del Dr. Umbert , Dra. Carmen Sastre y Dr. Carlos Sarmiento, se visitarán  en el centro de Can Rabia-17 , a 350m. de la Clínica Corachán (click aquí para ver mapa)al igual que el Dr. Soler (a excepción de los viernes).

En ambos centros  contamos con todas las medidas de higiene y seguridad para garantizar la salud y el bienestar tanto de nuestros pacientes como de nuestro personal.

¡Llámanos!
Cómo llegar