Alexandra S

Tinc 22 anys i ja en fa dos que sóc pacient del Dr. Umbert. Vaig acudir a la seva clínica per un problema de caiguda severa del cabell.

El Dr. Umbert busca el problema real, les causes que l’han provocat i t’ofereix les solucions que necessites. En el meu cas, el problema real era la inflamació, les conseqüències visibles eren la pèrdua de cabell, acne i sobrepès. Les causes eren la dieta poc equilibrada, la falta d’esport i l’estrès.

L’objectiu del Dr. Umbert penso que és donar informació als pacients, crear-los interès per allò que els està passant, amb la intenció que busquin que comparin, que siguin més savis i amb la seva ajuda i amb la del seu equip, aprenguin a autoregular-se en tots els aspectes.

A part de les infiltracions i els productes per recuperar el meu cabell i frenar la caiguda, també he treballat en altres aspectes de la meva persona. La Doctora Lizarraga i també una altra Doctora aliena a L’Institut, em van ajudar a perdre pes de manera sana i també, a aprendre què he de menjar que sigui bo per a mi. Actualment ja he perdut 30Kg. Per una altra banda també calia treballar la gestió de l’estrès. Això ho estic fent amb acupuntura, ioga i meditació. També amb esport i natació de quatre a cinc dies per setmana.

Amb tot això estic aconseguint regular el meu cos i la meva ment. El meu cabell va repoblant-se, la meva silueta es fa més esvelta i la meva ment està més calmada. És un treball costós a tots els nivells però que dóna els seus fruits. És molt important establir prioritats i saber quan i com hem de solucionar un problema.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Debido a la situación actual, para evitar acumulaciones de pacientes en un mismo espacio, hemos creído oportuno dividir nuestras visitas en dos espacios diferentes.

Los pacientes del Dr.Ignacio  Umbert, de dermatología y medicina personalizada, y del Dr. Javier Santos, medicina digestiva,  se visitarán en la 4ª planta de la Clínica Corachán ( entrada por plaza Manuel Corachan-4).

Los pacientes del equipo del Dr. Umbert , Dra. Carmen Sastre y Dr. Carlos Sarmiento, se visitarán  en el centro de Can Rabia-17 , a 350m. de la Clínica Corachán (click aquí para ver mapa)al igual que el Dr. Soler (a excepción de los viernes).

En ambos centros  contamos con todas las medidas de higiene y seguridad para garantizar la salud y el bienestar tanto de nuestros pacientes como de nuestro personal.

¡Llámanos!
Cómo llegar